top of page
Ronja Sjöstrand Sång & Musik Logga

Jag är Ronja Sjöstrand en nybliven student som alltid varit intresserad av musik. Sedan 2020 har jag ett företag där jag erbjuder mina tjänster som solist till olika evenemang så som bröllop, dop och begravningar. . 

Till hösten är jag antagen till Musikteaterskolan i Bjärnum. En ettårig artistutbildning på heltid som ger en bra grund för kommande yrkesarbete eller vidareutbildning inom underhållningsbranschen. Utbildningen har bedrivits i 37 år och har fostrat många av dagens svenska artister. Bland många framstående elever kan nämnas Shirley Clamp, Miriam Bryant, Peter Johansson, Annika Herlitz och Emmi Christensson. 

Oavsett om du vill ha en klassisk sång eller en cover så är jag solisten för dig. Min repertoar är bred och jag har erfarenhet av att både sjunga klassiska psalmer till musikalnummer och egenkomponerade covers. 

Jag har mycket nära kontakt med Fotograf Filippa Sjöstrand och tillsammans kan vi göra din dag oförglömlig både genom vacker sång och fantastiska bilder. Tveka inte att höra av dig. Nedan hittar du länk till min hemsida. Kolla runt lite så hörs vi när du är redo för att boka in mig som din solist!

Solist Ronja Sjöstrand
Ronja Sjöstrand Sång & Musik Logga

073-312 52 11

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page